Britse bedrijf Oprichting plus complete Registratie Agentschap Dienst vanaf € 180 per jaar

Specialisten in het registreren van bedrijven in het V.K.

Welkom bij de beste registratieservice voor 'limited'-bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. UK Incorporate is onderdeel van Company Registrations Online Limited, een van de grootste en meest gerenommeerde tussenpersonen voor bedrijfsregistraties in het V.K. Wij bemiddelen al sinds 1993 bij het oprichten van bedrijven in het V.K. en helpen jaarlijks meer dan 10.000 ondenemingen met hun inschrijving in het register. We zijn ook absolute marktleiders qua servicekwaliteit, professionalisme en prijs. Wij hebben ruime ervaring met klanten in het buitenland en schrijven Britse ondernemingen in voor klanten uit 40 landen verspreid over de wereld.

UK Incorporate voorziet in de behoefte aan assistentie van klanten wereldwijd die niet in het V.K. aanwezig zijn om ter plaats een tussenpersoon met voldoende kennis van de Britse markt in te schakelen. Daarom hebben wij een service in het leven geroepen voor klanten die buiten het V.K. zijn gevestigd en assistentie nodig hebben, niet alleen om een bedrijf in het V.K. op te richten, maar ook om te kunnen voldoen aan alle secretariële verplichtingen en de voorgeschreven verslaglegging en administratie. UK Incorporate levert omvangrijk servicepakketten en staat te allen tijde met specialistische kennis paraat om het succes van uw bedrijf ook op de lange duur te waarborgen.

Het inschrijven van een 'limited'-bedrijf (Britse N.V.) is maar de eerste stap bij het oprichten van eenbedrijven oprichten in het vk, bedrijven inschrijven in het vk bedrijf in het V.K. Volgens de Britse wet moet elke vennootschap diverse documenten overleggen aan het Companies House (handelsregister), dat de dossiers bijhoudt. Zo moeten elk jaar de winst- en verliesrekening, de gegevens over de directie, aandeelhouders en de statutaire zetel, alsook mutaties in gegevens (wijzigingen in het adres van de directeur of in de verdeling van aandelen) en financiële cijfers worden overlegd. Als hieraan niet wordt voldaan, wordt uw bedrijf uit het register verwijderd. De zetel van uw Britse 'limited'-bedrijf moet in het V.K. staan ingeschreven, en het is raadzaam de wettelijk vereiste verslaglegging te laten verzorgen door een professionele bedrijfssecretaris.

Al deze diensten worden geleverd door ons registratiebureau.

Meer dan 1000 ondernemingen in het V.K. en daarbuiten vertrouwden al op onze professionele dienstverlening. Als u gebruikmaakt van onze registratiediensten voor bedrijven, weet u zeker dat uw Britse onderneming altijd aan de wettelijke vereisten voldoet.

Wij bieden eersteklas professionele diensten aan professionele ondernemingen. Bij UK Incorporate is de registratie van uw Britse onderneming in goede handen.

De rest van deze website is in het Engels. Ook correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan.

 

Company Registrations Online Limited is a company registered in England and Wales with company number 3838753, VAT registration number 732 4047 59

Telephone: +44 161 440 8884     Fax: +44 161 439 4484     Email: info@ukincorporate.com